Altijd een persoonlijk bloemstuk

Uw verhaal is mijn leidraad voor het bloemstuk. In een gesprek stel ik een aantal vragen om het verhaal helemaal helder te krijgen. Daarnaast vraag ik naar de meest en minst favoriete bloemen en vraag ik naar de gewenste kleur. Met deze informatie, maak ik een ontwerp en komen we samen tot een mooi bloemstuk. Hierna ga ik aan de slag en verwerk ik bijvoorbeeld ook graag attributen. Zo wordt het bloemstuk zeer persoonlijk.

Huwelijk

In het gesprek stel ik vragen over wat u belangrijk vindt in uw leven. Wanneer er bijvoorbeeld op de bruiloft een dierbare niet erbij aanwezig kan zijn, kan ik een mooie bloem als symbool erin verwerken. Trouwt er een voetbalfanaat dan kan ik een voetbal of grassen, als uitgangspunt nemen voor het bloemstuk. Een schilder die trouwt, kan ik de kwasten als corsages verwerken.

Wanneer u kiest om samen een bruids bloemstuk te maken, kunnen we dat uiteraard plannen en uitwerken. We kunnen dan samen overleggen over wat de wensen zijn, te denken valt aan of u zelf zorgt voor materiaal of dat ik dat doe.

Een gemiddeld trouw bloemstuk ligt tussen de 100,- en 250,-.*
Corsages kosten tussen de 3,- en 5,- pst.

Uitvaart

Na een gesprek met de nabestaande schets ik een beeld van de overledenen. Ik ga in het gesprek vragen stellen over degene die is overleden. Bijvoorbeeld hobby’s, levensloop etc. van de overleden. Door mijn werk in de zorg heb ik goede ervaring in het luisteren. Met deze informatie, maak ik een tekening en komen we samen tot een mooi rouw bloemstuk.

We kunnen ook samen een rouw bloemstuk maken. We kunnen dan samen overleggen over wat de wensen zijn, te denken valt aan of u zelf zorgt voor materiaal of dat ik dat doe.

Het bloemstuk kunnen we ook bij u thuis samen maken. Al samen makend, zullen we komen tot een rouwmoment; anekdotes vertellen en mogelijk een stukje rouwverwerking. Tijdens een wandeling in de natuur kunnen we eventueel materialen verzamelen, ik geef dan advies in materiaal en kleuren combinaties.

Ook hierin staat het verhaal centraal in het bloemstuk. Duidelijk zal zijn dat het om een persoonlijk bloemstuk.

Een gemiddelde rouw bloemstuk ligt tussen de 80,- en 350,-.*

Jubileum

Of iemand nu 80 geworden is, of 50 jaar, of er is een baby geboren en je wil graag een persoonlijk bloemetje geven. Elk verhaal verdient een persoonlijk bloemstuk.
Na een gesprek schets ik een beeld van degene die een jubileum te vieren heeft.
Daarnaast vraag ik naar de meest en minst favoriete bloemen en vraag ik naar de gewenste kleur. Met deze informatie, maak ik een tekening en komen we samen tot een mooi feest bloemstuk.

Wanneer u kiest om samen een bloemstuk te maken, kunnen we dat uiteraard plannen en uitwerken. We kunnen dan samen overleggen over wat de wensen zijn, te denken valt aan of u zelf zorgt voor materiaal of dat ik dat doe. Wanneer het gewenst is, kunnen we samen de natuur in om materialen te verzamelen, ik geef dan advies in materiaal en kleuren combinaties

Ook ben ik bereid om bij u thuis samen het bloemstuk te maken. Al samen makend, zullen we komen tot een moment; anekdotes vertellen en mogelijk vele leuke herinneringen.
Ook hierin staat het verhaal centraal in het bloemstuk.

Een gemiddeld bloemstuk ligt tussen de 35,- en 100,-.

Zomaar

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een mooi bloemstuk voor jezelf of te geven aan een ander, met of zonder reden.

Jij geeft mij informatie en het verhaal, ik heb de ideeën om een mooi bloemstuk te maken.
Samen komen we tot een onvergetelijk, persoonlijk bloemstuk.

* Elk bloemstuk heeft een andere prijsklasse. Bloemen zijn seizoensgebonden en op de veiling wordt er gerekend met dagprijzen. De prijs van een bloemstuk is dus afhankelijk van welke bloemen er gekozen worden, de grootte en het arbeidsloon.